Auwww ♥


Auww ♥ see this girl ? Gorgeous isn't it ? Ecehh, hahaha . Nie aku lah chot . Eh kenapa pakai shawl nie ? Ehh saje je cuba pakai . Salah ke ? tak kan : ) Okey okey, over . Tadi tusyen, makan kat mcd b o r i n g g g . Dah la tax banyak die ambik, padahal air-cond bukannye bukak punn -,-  Kencing je lebih mcd niee . Herr, dalam bilik tusyen pulak aku kena duduk sebelah mino rempit yang pernah maki-maki aku tak tentu pasal -,- bodoh namenye . So time tusyen tadi, aku jadi cikgu pulok, walaweyhh :D haha, bukannye ape punn . Tolong ajar orang macam mane nak buat Mathematic jee . Yaa, bende tuh pun korang bole buat kan, kecoh pulak akuu . Hahaha . Tadi sempat cerita pasal sorang budak nie lagi, over sangat apahal -,- Jangan jadi hypocrite la wey, backstabber lah youuuuuuu . Hahaha . 


p/s : mood gile, harap maklum . Perut pun dah lapar, so byebye noww :D Cheers