Life, Soul and Everything

Hey what's up readers ? Thanks for viewing my blog again and again. I appreciate it :* This lately, I've been doing on my revision as a preparation for PMR. I need an improvement for maths, pretty pleaseeee. Belum exam lagi, tapi saya dah rancang nak pergi mana lepas habis exam ni. Hahaha. Early planning :B Girlfriends ajak pergi sunway, main ice-skating. Ice-skating ? Whaaattt ? Rollerblade power lah main, tapi ice-skating ? Tak berapa tahu. Haha siapa nak pimpin kalau jatuh nanti ? Siapa haa siapaaaa ? Anyone ? Okay diam lah. Borang - borang kemasukan 2012 pun dah isi, so tunggu jawapan jelah nanti. Harap dapat result memuaskan. Aminnn. Hey, I've made a video. Its a poetry video. I made it by myself. There you go ! Hope you'll enjoy it ;)

video

So how is it ? Mengharukan ? Menyedihkan ? Yes it totally sounds sadness. Dah memang tujuan nak buat poetry sedih, hambik lah kau. Ada tak yang menangis dengar poetry ni ? Ada tak ada tak ? Okay sorry sebab buat awak menangis. Sorry yeah ? :* And last, to all PMR candidates, do your best peeps. Hope that we can get a best result. Goodluck ! :D