Friendship

Hey guys. So how's life ? Haha nevermind. Last Tuesday was an awesome day. Yes it is. Me and my girlfriends took some time chillin' out near the town. Sehari lepas habis exam, terus keluar tak ingat dunia. Hahaha. So here is some photo of us at there. 






















Chicks muahahaha :D











































Yeah I know we cool. Bukan cool je, tapi terlampau cool sampai menjerit terpekik-pekik, melompat-lompat. Dance tak ingat dunia yoo. Haha. I swear that time, I meant it. Yup, hari yang tak dapat dilupakan. Gambar dan ingatan je bukti kegembiraan kita. Who knows kalau tahun depan semua berpecah sekolah lain-lain ? Who knows nanti kita jumpa, tak bertegur sapa ? Who knows nanti bila terjumpa kita akan buat tak tahu je ? Who knows suatu hari nanti kita dah tak kenal satu sama lain ? Who knows nanti kita tak akan jumpa lagi ? Who knows ? Who ? Yes, Allah does. Tapi aku tak mengharap satu dari semua benda tu berlaku. Tak akan pernah mengharap. Tak tak tak ! Kita akan kekal sampai bila-bila, selamanya. Selamanya sebagai kawan yang teramat istimewa buat kita semua. Selamanya sebagai kawan yang dianggap seperti keluarga. Selamanya sebagai pengubat hati yang luka dan kecewa. Selamanya sebagai penenang daripada masalah. Walau banyak mana masalah yang timbul pun, kita tetap akan bersama. Jangan pernah lupa semua yang kita pernah hadapi, walaupun sesaat, sedetik dan sekelip mata. Kita akan tetap menjadi sahabat setia. Before I end this post, I'll let you watch the video of us pada hari Selasa tu. Kalau nak gelak or whatever, go on lah. Who cares ? Yang pasti, aku dgn kawan aku ada awesome day in a year. Kau hado ? Takdo so shattap yoo.


video


video

P/s : Siapa yang pegang camera huh ? Lupa. Suara pheww. We rock \m/


Yes I know. Memang gila video tu. Hahaha. Btw, siapa percaya aku update post ni sambil menangis ? Ada ? Takda ? Okay, tipu je. Tak menangis pun tapi sebak. Haha. This is the end. Have a great day :)